Gastenboek

22 07 2017

Ik heb genoten van onze grote groep. Heel gezellig om samen bezig te zijn. Fijn dat er toch voor iedereen aandacht is. Ik hoop dat het allemaal gaat lukken met het bakken etc. want ik laat toch wel wat achter!! Dus Ernst, zet ‘m op!! Dank je wel voor de gasvrijheid!

 
Jack en Kitty
 
22 07 2017
 
Geweldige stemming. Gelukkig weinig spreken en veel werken. En … door het dode punt heen gaand, d.w.z. je “denkt”  dat je er bent maar dan komt het pas. Het eten (lunch) goed! Dank je wel voor beide dagen. Als positief ervaren dat er vrijdag in de avond tijdens het boetserend vormgeven weinig aanwijzingen of hulp werd geboden, maar wel voelen en proberen. Zaterdag is er accurate hulp geboden. 
 
Hendrik Brandsma.
 
22 07 2017
 
Deze mooie cursus kwam op tijd op mijn levenspad. Na een droevige periode, waarin mijn vrouw overleed, heb ik met een enthousiaste groep mensen samen gewerkt bij het maken van een eigen flowform. Met je handen in de klei en op weg naar een nieuw begin! 
Ernst, hartelijk dank! 
Medecursisten bedankt! 
 
Reind Schuppers
 
22 07 2017
 
Net als 2 jaar geleden een fijn weekeind met iedereen en een smaakvolle lunch.  Deze keer was  Floor er als rechter hand van Ernst. Dat gaf veel mij steun en ook rust. 
De voorbereidingen waren nog beter en via een heldere mail kon ik me  inlezen en voorbereiden op het flowform gebeuren.
 
Groet Claudia.
 
22 07 2017
 
Weer fijne dagen gehad Ernst. Heerlijk om weer in de “flow” te komen. Ben benieuwd naar het resultaat . Ben voldaan!! Dank ook aan Floor.
 
Ellen
 
22 07 2017
 
Het was een geweldige ervaring. Ik ga voor een tweede keer met deze opgedane ervaring. 
 
Petra